Professioneel webdesign en webdevelopment

Creëer een online platform dat bezoekers boeit en nieuwe klanten aantrekt

Als digitaal bureau bieden we webdesign en webdevelopment diensten die creatieve, functionele ervaringen creëren voor de aanwezigheid van onze klanten op het web. 

Onze webdesigns worden op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van zowel de bedrijven die we bedienen als hun eindgebruikers. We streven naar een optimale UX (User Experience) door inzicht in het publiek van onze klanten en feedback uit gebruikerstesten, waardoor we snel gerichte veranderingen kunnen doorvoeren.

Uiteindelijk leveren onze webdesign en webdevelopment diensten klanten meer succesvolle websites op die meer webverkeer aantrekken, meer leads genereren en de conversie verhogen.

Of u nu een nieuwe website wilt creëren of uw bestaande site wilt bijwerken, wij zijn hier om u te helpen.

 

handen wijzen op een ux design

Enkele van onze cases

Webdesign

Designers discussing website layouts

Als webdesign en digitaal bureau begrijpen we hoe belangrijk webdesign kan zijn voor bedrijven en hun klanten. Wij maken op maat gemaakte webdesigns die gebruiksvriendelijk zijn (UX) en afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Afhankelijk van budgetten en wensen kunnen we werken vanuit bestaande templates of iets op maat maken vanaf de grond. 

Onze webdesigns zorgen ervoor dat je klanten en bezoekers een geweldige gebruikerservaring hebben als ze je website bezoeken, wat uiteindelijk helpt om de communicatiedoelstellingen en het niveau van de klantenservice te verbeteren en de belangrijkste prestatiecijfers te sturen.

Webdevelopment

Bij Logic in motion zijn we gespecialiseerd in het bouwen van krachtige websites met alleen de beste open source technologieën voor onze klanten. Onze ontwikkelingsexpertise omvat onder meer WordPress, Drupal, Woocommerce en Magento, … dus je kunt op ons rekenen om een volledig functionele en visueel verbluffende website te maken die aan je behoeften voldoet.

Niet alleen zijn deze open source oplossingen ongelooflijk veelzijdig en rijk aan functies, maar ze zijn ook volledig aanpasbaar, wat betekent dat elk project er niet hetzelfde uitziet als alle andere en precies is afgestemd op de specificaties van de klant. Met open source oplossingen komt bovendien een grotere veiligheid – alle oplossingen worden up-to-date gehouden met de nieuwste patches en fixes om maximale veiligheid en gemoedsrust te garanderen. 

Wij benutten al deze voordelen om ervoor te zorgen dat je site er niet alleen geweldig uitziet – maar ook veilig werkt!

Natuurlijk kunnen we ook custom integraties doen met jullie bestaande CRM, ERP en marketingsystemen.

Computer code on screen

Hoe we werken

Bij Logic in Motion zijn we er trots op dat we samen met onze klanten werken aan hun digitale aanwezigheid. Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en best practices in de industrie, waardoor we jou een naadloos proces bieden vanaf het eerste consult tot de lancering en optimalisatie van jouw digitale aanwezigheid.

We werken in vier eenvoudige stappen: Project Intake, Strategie & Planning, Ontwerp & Uitwerking en Lancering & Optimalisatie. Elke stap zorgt voor een duidelijke afstemming tussen jouw bedrijfsdoelstellingen en ons team, wat resulteert in een digitale aanwezigheid die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

1

Intake

We leren je bedrijf kennen en verzamelen de informatie die we nodig hebben voor je digitale aanwezigheid.

2

Strategie

We ontwikkelen een digitale strategie die past bij je doelstellingen en budget, gebaseerd op markt-, concurrentie- en doelgroepanalyse.

3

Uitwerking

We ontwerpen en ontwikkelen je digitale aanwezigheid met focus op functionaliteit en prestaties die passen bij jouw merk en doelgroep.

4

Optimalisatie

We lanceren je project na grondige testfase, blijven prestaties opvolgen en optimaliseren voor de groei van jouw bedrijf.

Vraag je gratis website advies

Vertel iets meer over jezelf, je bedrijf en je doelen en we geven je gratis, vrijblijvend advies voor jouw website!