Ons werk

Voorbeelden van digitale oplossingen

Als digitaal bureau zijn we trots op onze projecten en successen, die te zien zijn in ons portfolio. We werken samen met diverse klanten, van kmo’s over grote ondernemingen tot overheden en hebben expertise opgebouwd in verschillende industrieën. Onze projecten omvatten webdesign, e-commerce oplossingen, sociale media marketing, ….

Bij elk project streven we ernaar om de doelstellingen van onze klanten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die gericht zijn op het behalen van meetbare resultaten.

Bekijk hieronder ons portfolio voor enkele voorbeelden van ons werk en hoe we klanten hebben geholpen hun digitale doelstellingen te bereiken. 

Hoe kunnen we jou helpen met jouw digitale marketing?

vrouw scrollt met duim op mobiele telefoon met een achtergrond van geblurde lichtjes

Hoe kunnen we je helpen?

Zit je met een concrete projectvraag of kunnen we je adviseren?

Hoe we werken

Bij Logic in Motion zijn we er trots op dat we samen met onze klanten werken aan hun digitale aanwezigheid. Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en best practices in de industrie, waardoor we jou een naadloos proces bieden vanaf het eerste consult tot de lancering en optimalisatie van jouw digitale aanwezigheid.

We werken in vier eenvoudige stappen: Project Intake, Strategie & Planning, Ontwerp & Uitwerking en Lancering & Optimalisatie. Elke stap zorgt voor een duidelijke afstemming tussen jouw bedrijfsdoelstellingen en ons team, wat resulteert in een digitale aanwezigheid die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

1

Intake

We leren je bedrijf kennen en verzamelen de informatie die we nodig hebben voor je digitale aanwezigheid.

2

Strategie

We ontwikkelen een digitale strategie die past bij je doelstellingen en budget, gebaseerd op markt-, concurrentie- en doelgroepanalyse.

3

Uitwerking

We ontwerpen en ontwikkelen je digitale aanwezigheid met focus op functionaliteit en prestaties die passen bij jouw merk en doelgroep.

4

Optimalisatie

We lanceren je project na grondige testfase, blijven prestaties opvolgen en optimaliseren voor de groei van jouw bedrijf.

Vraag je gratis website advies

Vertel iets meer over jezelf, je bedrijf en je doelen en we geven je gratis, vrijblijvend advies voor jouw website!