Blog

Ontdek de nieuwste trends in digitale marketing ​

Bij Logic in Motion hebben we een passie voor digitale marketing en delen we onze kennis graag met de wereld. Onze blogs behandelen een breed scala aan onderwerpen, van sociale media tot e-commerce, maar ook succesvolle cases en tips & tricks. Alle berichten bieden de lezers de nieuwste inzichten in de dynamische wereld van digitale marketing. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, elke blog biedt voor elk wat wils. Maak je klaar om je te laten inspireren door Logic in Motion – onze naam spreekt voor zich!

Met onze blogs willen we je laten zien waarom digitale marketing belangrijk is en hoe het jouw bedrijf echt kan helpen. We hopen dat je door het lezen van onze posts kennis opdoet over de nieuwste trends en best practices in deze steeds veranderende branche. Ga met ons mee op onze digitale marketingreis – samen maken we een impact!

Futuristische wereld in een glazen bol
Bedrijfs analytic met laptop onder
Google Analytics is een krachtige tool waarmee je inzicht kunt krijgen in het verkeer en het gedrag van bezoekers op je website. Om ons toegang te geven tot jouw Google Analytics-account, is het belangrijk dat je beheerdersrechten hebt. In deze blogpost zal ik stap voor stap uitleggen hoe je de toegang tot Google Analytics kunt delen.

Vraag je gratis website advies

Vertel iets meer over jezelf, je bedrijf en je doelen en we geven je gratis, vrijblijvend advies voor jouw website!