Selecteer een pagina

Samen bouwen aan

het digitaal succes

van morgen

Jouw succes is wat ons drijft, elke dag opnieuw

Logic in Motion is een full service digital agency. We adviseren en begeleiden kleine en grote ondernemingen bij het succesvol realiseren van hun doelstellingen en ambities via digitale en online kanalen. We tekenen samen met hen de strategie uit en gaan vervolgens aan de slag met de concrete uitvoering ervan. De resultaten volgen we samen op en sturen we bij waar nodig in functie van de vooropgestelde KPI’s.

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en implementeren van innovatieve digitale toepassingen. Van websites en webshops over apps tot complexe online platformen met talrijke integraties zoals CRM, ERP en andere systemen. Onze naam doet al vermoeden dat we veel belang hechten aan logische en intuïtieve gebruikerservaringen. Meer zelfs, user experience staat centraal in alles wat we denken en doen.

De grote verscheidenheid van ons team is wat ons sterk en uniek maakt. Elk van ons bekijkt een project vanuit zijn of haar specialisatie, wat ervoor zorgt dat we niet alleen ontwerpen en ontwikkelen. We zijn een full service digital agency dat ook ruime ervaring heeft op het vlak van search engine marketing (SEO en SEA), analytics, copywriting, digital advertising en social media management.

Een concreet project bespreken of vrijblijvend van gedachten wisselen? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op.

Een feilloze user experience voor bezoekers én beheerders

Al onze websites maken gebruik van een geïntegreerd CMS (content management systeem) waarmee je zelf snel en eenvoudig content kunt wijzigen en meteen publiceren. Datzelfde CMS is bovendien onbeperkt modulair uitbreidbaar zodat we nieuwe functionaliteiten snel op aanvraag kunnen toevoegen.

Onze klanten komen bij ons op de eerste plaats. Daarom vinden we het belangrijk dat we er ook voor je zijn na de lancering van jouw website. We voorzien zowel maintenance als support en bieden daarnaast ook performante webhostingformules aan. Omdat elke website uniek is, werken we telkens een voorstel op maat uit.

CMS

Onze websites bouwen we op basis van het Drupal Content Management framework, een open source platform dat wereldwijd ruimschoots zijn strepen heeft verdiend. Ons content management systeem is bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je als beheerder van de website makkelijk en snel wijzigingen kunt aanbrengen en publiceren. Extra functionaliteit toevoegen? Ook dat kunnen we snel voor jou mogelijk maken.

Naast Drupal maken we ook gebruik van WordPress, Magento en andere technologieën.
In functie van het type project waarvoor je op ons beroep doet (website, webshop, blog, etc.), adviseren we je welke technologie het best in staat is een antwoord te bieden op de functionele specificaties.

User experience

Tijdens het ontwikkelen van een digitale of online toepassing vertrekken we telkens vanuit de gebruiker. Hoe maken we het hem of haar zo makkelijk mogelijk om doorheen de website te navigeren? En hoe zorgen we ervoor dat bezoekers op een natuurlijke manier gebruik maken van de call-to-action die je als marketeer of beheerder voorziet? We maken hiervoor gebruik van uitgebreide functionele analyses en user testings. Dat alles met slechts één doel: de ultieme gebruikerservaring creëren.

Multidisciplinair

Of het nu gaat om de realisatie van een website, het ontwerpen van een e-mailnieuwsbrief, het lanceren van een campagne via digital advertising of social media management: voor elke opdracht hebben we de juiste man of vrouw in huis. Ons team is dermate divers dat we samen elke digitale uitdaging aankunnen. Voor elk project bepalen we welke profielen en kennis we nodig hebben. Alle betrokken experten brengen we tijdens de duur van een project op regelmatige basis rond de tafel zodat we geen enkel aspect uit het oog verliezen. Kortom alles wat nodig is om van jouw project een succes te maken.

Mobile design

Al onze websites zijn full responsive. Of je ze nu bekijkt via desktop, laptop, tablet of smartphone: onze websites passen zich aan het device van de bezoeker aan. Dat is niet alleen handig voor bezoekers, het zorgt er ook voor dat jouw website optimaal presteert in zoekmachines. Die hebben namelijk allemaal een boon voor websites die beantwoorden aan de hedendaagse standaarden.

Onze klanten

Zelf jouw website beheren zoals jij het wil

Bij Logic in Motion bouwen we aan langetermijnrelaties met onze klanten. Daarom vinden we het belangrijk dat je zelf in alle vrijheid jouw website kunt beheren zonder onze tussenkomst. Zelf content aanpassen en publiceren? Het kan! En dat alles zonder dat je over technische kennis moet beschikken.

Net zoals bij een reguliere tekstverwerker selecteer je tekst, maak je de nodige aanpassingen en sla je jouw wijzigingen op. Simpel als dat. Onze intelligente backend doet de rest. Wil je graag meer weten over deze mogelijkheden? We staan je graag persoonlijk te woord.

Contacteer ons

Kantooradres
Klein Dalenstraat 45d bus 5
(hoek met Albert Devuestraat)
B-3020 Herent

Stuur ons jouw bericht